nieuws
RSS feeds Tijdschrift Controlling
Waar staan de letters RSS eigenlijk voor? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Er zijn namelijk meerdere versies van RSS met verschillende definities:   
  • Rich Site Summary
  • Really Simple Syndication
  • RDF Site Summary
De bedoeling is in alle gevallen dezelfde: RSS zorgt er voor dat de inhoud van talloze websites binnen één programma wordt bijgehouden en overzichtelijk gerangschikt. Vooral voor wie geregeld verschillende sites bezoekt op zoek naar nieuws of artikelen, kan RSS een heleboel tijd besparen.

Abonnementen op RSS-bronnen kunnen worden verzameld in het email-programma of de webbrowser, maar er zijn ook veel speciale RSS-readers.Links naar die readers en allerlei informatie is te vinden op rss.startpagina.nl

Onderstaand de RSS-feeds van deze website. Klik op het icoontje of kopieer met de rechtermuisknop het link-adres, om dat aan de abonnementen toe te voegen.

Nieuws
Signaleringen
Artikelen
Columns
Whitepapers
  
MIJN DOWNLOADS
Haan, E. de | Ruyter, K. de| 2014
Downloads: 104
Management accounting en ...
Herpen-Thuring CPL, mr. C.M.C.P. van| 2012
Downloads: 123
Juridisch en fiscaal
Sijmonsbergen, mr. M.| 2012
Downloads: 521
Juridisch en fiscaal
Jalink, A.| 2006
Downloads: 128
Ontwikkeling financiële f...
Unen, Ir. E. van| 2013
Downloads: 119
Informatiemanagement
Inlogprocedure
De base is tijdelijk vrij toegankelijk
Elke week gratis het laatste nieuws in de e-zine van Over Financieel Management
Aanmelden >
OPLEIDINGEN & CONGRESSEN
De opleidingen voor het voorjaar 2015 staan online! Met vele nieuwe opleidingen gericht op uw functie. U kunt een keuze maken uit vele onderwerpen op het gebied van btw, excel, actualiteiten, project- en performance verbeteringen en verslaggeving. Kijk nu op onze site!
NIEUW: Cases in control
In 2002 is prof.mr. J.B. Huizink met zijn columns in MCA: gestart. De columns in deze bundel bestrijken de periode 2009-2013 en handelen steeds over wetsvoorstellen, arresten van de Hoge Raad, uitspraken van de Ondernemingskamer en politieke commotie. Huizink heeft ernaar gestreefd de toon niet te zwaar aan te zetten. Niettemin komen ondernemingsrechtelijke dillemma's aan de orde die van alle tijden lijken. Iedere column wordt afgesloten met een korte opmerking vanuit het hier en nu.

Auteur: prof.mr. J.B. Huizink
NIEUW: Beloon uw personeel fiscaal vriendelijk
Dit boek maakt u bekend met een aantal fiscaal vriendelijke beloningssystemen, rekening houdend met het systeem van de eindheffing en het Besluit Uitsluiting Aftrek omzetbelasting. Het bespreekt een groot aantal personeelsverstrek-kingen en -vergoedingen, inclusief de werkkostenregeling. Hierbij is een gecombineerde handleiding voor de loonheffingen en de btw ontstaan waarmee u praktische vraagstukken met betrekking tot het belonen van personeel op een eenvoudige wijze kunt oplossen.

Auteurs: C. van Vilsteren en G. de Bruin